جهت برقراری ارتباط با ما می توانید از فرم زیر استفاده کنید. در صورت تماس سریع می توانید از شماره تلفن های زیر و یا شبکه های اجتماعی استفاده نمایید.

سوالات متداول کاربران

تفاوت عمده این دو از عنوان شان مشخص است. تغذیه یکی برق تک فاز است و دیگر برق سه فاز! تک فاز باعث سادگی عملکرد و راحتی دسترسی شده است. همه جا برق تک فاز هست. از سویی سه فاز بودن می تواند توان مکانیکی بالایی را تولید کند. در حالیکه موتورهای تک فاز نهایتا 4 کیلو وات وجود دارد. ولی موتور سه فاز از 0.18 کیلو وات تا چندصد کیلو وات وجود دارد.

همان طور که در شکل می بینید قسمت های اصلی موتور شامل: شافت موتور(محور اصلی)، استاتور و سیم پیچ های روی آن، روتور و سیم پیچ یا قفس فلزی دوار، یاتاقان یا بلبرینگ، فن خنک کننده، پایه فلزی، محل سربندی موتور
وقتی برق سه فاز به صورت ولتاژ به سیم پیچ های استاتور موتور اعمال می شود این ولتاژ تبدیل به جریان متناوب می شود. جریان متناوب جاری در سیم پیچ ها، تولید میدان مغناطیسی در اطراف خود می کنند. ساختار موتور به گونه ای است که چگالی این سیم پیچ ها در مرکز موتور حداکثر می شود. این میدان مغناطیسی به دلیل ماهیت متغیر جریانی که آنها را به وجود آورده متغیر خواهد بود. میدان متغیر در سیم پیچ روتور جریان القا می کند. این جریان القایی هم ماهیت متغیر خواهد داشت. جریان القایی در روتور تولید میدان مغناطیسی می کند. در نتیجه دو میدان مغناطیسی در موتور وجود خواهد داشت که بر هم کنش دارند. نتیجه برهم کنش این دو میدان حرکت دورانی روتور است.

قدرت مکانیکی بیشتر موتور سه فاز در توان الکتریکی مشابه، دامنه توان الکتریکی و جریانی زیاد به نسبت موتور تکفاز، بی نیاز موتور سه فاز به راه انداز اولیه، امکان کنترل سرعت و گشتاور با درایو برای موتور سه فاز

علاوه بر برندهای ایرانی مثل موتوژن ، جی موتور، الکتروژن، جمکو می توان از برندهای خارجی زیر نام برد:
SIEMENS, SEW, TECO, WEG, Toshiba, ABB, Nidec Motor